Brits Korthaar Kittenbemiddeling

 

 

De onderstaande Brits Korthaar kittens zijn gefokt door Neocatleden en hebben een Neocat-stamboom of afstammingsbewijs met 5 generaties (van ouders tot en met betoudovergrootouders). De kittens mogen op een leeftijd van 13 weken naar hun nieuwe tehuis. Ze hebben dan tenminste één volledige enting gehad (katten- en niesziekte) en zijn ontwormd.

 

De nestjes staan op volgorde van geboortedatum. Voor meer informatie over de beschikbare kittens of om wijzigingen e.d. door te geven, kunt u contact opnemen met:

 

Christine Winckel

Tel. 06-30598124

 

Brits Korthaar Kittenbemiddeling is gratis, maar alleen voor kittens met een Neocat stamboom. U kunt de kittens of de te verwachten kittens opgeven door hier te klikken. U kunt ook een foto meesturen met het online aanmeldingsformulier.

Laat ons a.u.b. tijdig weten als al uw kittens verkocht/verhuisd zijn. Kittens ouder dan 4 maanden worden van de pagina verwijderd, tenzij u expliciet laat weten dat ze nog beschikbaar zijn.

Als u op de kittenlijst vermeld wilt hebben dat de ouders op HCM en/of PKD getest zijn, moet u hiervoor gelijktijdig met de aanmelding een kopie van de testen opsturen naar bovenstaand adres. Op de lijst worden alleen de HCM testen vermeld die niet ouder zijn dan een jaar. Bij katten boven de zeven geldt dat de test niet ouder mag zijn dan twee jaar.

 

 

Koop geen raskat zonder papieren!

 

 

Het belang van een Neocat-stamboom of afstammingsbewijs

door Fenny Rensen

Als u een kitten koopt met papieren van Neocat dan betekent dit dat de fokker zich houdt aan de reglementen van Neocat en dat is in het belang van u en uw kitten! Waarom? Meer...

 

Kittens Brits korthaar

 

Op dit moment geen nestjes

Brits Langhaar

geen nestjes

Scottish Fold/Straight

geen nestjes

Chartreux

geen nestjes

Verwacht

geen meldingen

 

 

Terug naar boven